3 occasions to wear a sweater

The good and the bad #1

En lille liste over de gode og dårlige ting der er sket den forgange uge.

The good:

  • Mit afkom har sovet igennem! 2 gange endda. Og selvom det at sove igennem for et spædbarn kun er 5 timer, så slår 5 timers søvn altså de 2 – 2,5 timer, jeg har sovet ad gangen de sidste mange måneder, med en million point.
  • Jeg fik 2 premiere billetter til Star wars, ret optur når ens kæreste elsker de film og han har fødselsdag snart.
  • Babysvømning, det er altså enormt hyggeligt.
  • Jeg har solgt lidt ud af mit klædeskab, så er der plads til nyt, hahah.

The bad:

  • Jeg er virkelig dårlig til at tage blogger billeder. Mere om det i et andet indlæg.
  • Guldsmeden sagde det ville koste 6-700 kr at få udvidet en ring jeg var nede og få kigget på. Altså 3 gange så meget som jeg købte ringen for… lort.
  • Jeg har muligvis krympet en sweater jeg skulle vaske for første gang. Jeg ikke sikker på den er krympet, jeg tør ikke prøve den, men jeg synes den ser mistænkelig lille ud sammenlignet med inden vask.
  • Mit hår er så kedeligt og jeg skal til frisør snart. Jeg ville gerne have en eller anden smart frisure, men 1) jeg er for doven til at sætte mit hår hver dag, 2) det skal sættes op i en kedelig hestehale er den famøse barselknold hver dag, fordi føromtalte afkoms små tykke fingre meget gerne holder fast i det, 3) jeg har så enormt tykt hår, at næsten alle frisure bare falder sammen og ser grimt ud alligevel
  • Der var et låg på noget vaskemiddel der ikke var sat ordentligt på, så der var løbet vaskemiddel ud over hele badeværelsesgulvet. Der lugter nu rigtig meget af sæbe på vores badeværelse, lidt for meget.

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 occasions to wear a sweater