Bloggerbilleder?

På min virtuelle ønskeliste

skaermbillede-2017-10-21-kl-07-42-13

Jeg har en del ting som jeg skal/vil/ burde købe. Ikke alle ting herover er lige nødvendige, men ikke desto mindre er de på min virtuelle ønskeliste.

Nattøj  – Jeg mangler det. Nu er det også ved at blive lidt koldere og det er altså hyggeligt med et godt sæt nattøj man kan hoppe i når man er hjemme. Specielt fordi jeg er typen der tager mit “rigtige tøj” af så snart jeg kommer hjem og hopper i hyggetøjet. Dette sæt fra Tommy Hilfiger er faktisk ikke så dyrt, måske det ryger med i min næste asos pakke.

Sengetøj  – Også ret tiltrængt herhjemme. Jeg kunne godt tænke mig et mørkere sæt sengetøj end dem vi har herhjemme som pt. er stribet lyserødt og lysegråt. Dette fra Hm Home er også ret flot.

Handsker  –  Det er dæleme begyndt at blive halvkoldt at gå med bare fingre og barnevogn. Det skal købes snart.

Scrunchie  – Jeg har tykt hår. Meget tykt hår. Nu har jeg i min livstid knækket omkring en million af de små sorte lorte elastikker. Her for nyligt har jeg stjålet en af min søsters scrunchies og de virker sgu, så nu må jeg nok snart købe mig mine egne. Også er det jo bonus at de kommer i så mange fine farver.

Sneakers  – ikke super nødvendigt, men dem jeg har er gamle. Og dem er her er flotte.

Lidt andre ting jeg burde købe er nye planter. De gamle er lettere visne. Nyt bestik, fordi vi simpelthen ikke kan leve med seks gafler og seks knive. Opbevaringskasser, fordi jeg er mega træt af at alt vores lort ikke er sorteret. Burde også snart købe mig en ny pung, for den jeg har er virkelig gammel og meget, meget slidt. Det bliver nok et julegaveønske.

xx Ida

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggerbilleder?