The stuff I didn't know about babies

Tankemylder og drømme

Drømme har jeg mange af, men lige nu er den største drøm at få et hus. Et sted der er vores helt eget og hvor vi kan gøre som vi vil. Vi har snakket en del om huskøb på det sidste, måske fordi min bror lige har købt hus og derfor går meget af snakken med dem, om det. Og jeg har her i weekenden være ude og hjælpe med at male og gøre ved så de kunne flytte ind hurtigst muligt. Jeg er så glad på deres vegne over at de har fået det hus, de har virkelig kæmpet for det. Men jeg er også røv misundelig.

Jeg ville ønske jeg havde et hus som jeg også kunne gå og sætte i stand. Det er så fedt at se forandringen ske lidt efter lidt. Selvom jeg ved at det nok skal blive vores tur en dag, er det stadig det jeg tænker mest på i øjeblikket. Måske det fylder mere fordi vi hr lidt svært ved at få pladsen til at række. Ikke at vi ikke har plads nok, vi har lidt over 100 kvm. og det kan vi sagtens leve på. Jeg ville bare ønske at vi havde en lidt bedre planløsning. Vi har 3 meget store rum, to af dem sammenhængende. Det betyder at Isak ikke kan få sit eget værelse, men skal sove i vores soveværelse til vi engang skal flytte. Det har jeg det lidt svært ved. Jeg synes det er hyggeligt at have ham i værelset nu hvor han er så lille, desuden er det jo stadig nødvendigt så længe han skal have mad om natten, det ved jeg. Jeg ønsker bare ikke at han skal sove i vores værelse til han er 3-4 år, men det kan jo være en realitet hvis han skal det indtil vi flytter. Det har jeg måske lidt svært ved at skulle acceptere. Derfor er vi (nok mest mig) igang med at planlægge hvordan vores soveværelse skal inddeles på en måde så det føles som om 2 soveværelser. Det giver lidt udfordringer da Daniel ikke vil have et gardin op, så jeg skal finde en anden måde at skille rummene på.

Udover soveværelsestankerne har jeg virkelig et brændende ønske til at få et rum hvor man kan stille alt de habengut man bruger ofte, men ikke har lyst til at have stående fremme. f.eks. barnevogn og autostol. Vores stel til barnevognen står i opgangen (med 5 andre barnevogne og klapvogne) og liften er i vores lejlighed. Det betyder at den står fremme, hvilket er ret irriterende for den fylder og bliver jo ikke brugt inde i lejligheden. Autostolen behøver vi i princippet ikke tage med ud af bilen, men ofte skal jeg ud og køre med min mor eller søster, og hvis vores bil ikke er hjemme med autostolen, kan jeg jo ikke have Isak med, så derfor må vi tage autostolen med op i lejligheden. En tredje ting jeg er træt af at se på er vasketøj. Hold nu kæft hvor jeg ikke kommer til at savne at have et tørrestativ stående midt i stuen hele tiden. Og det er jo hele tiden for vi vasker tøj hver evig eneste dag.

Lidt tankemylder fra mig imens baby sover og jeg burde rydde op i køkkenet og vaske op. Jeg glæder mig bare enormt meget til det bliver os der kan få vores drømmehus (med opvaskemaskine!). Det gør jeg virkelig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The stuff I didn't know about babies