Hvor forsvinder tiden hen?

Tid til materielle glæder

skaermbillede-2017-12-19-kl-11-45-20

Åh ja, tid til at lave ønskelister. Jeg har egentlig altid hadet at lave ønskelister, fordi jeg altid kommer til at føle at jeg beder folk om at købe mig det ene eller det andet. Når det så er sagt så skal man jo huske på at familien spørger fordi de ønsker at glæde en og derved købe gaver man bliver glad for. Og den følelse kender jeg godt, jeg elsker nemlig selv at give gaver. Det er så rart når det man har købt bliver brugt og der bliver sat pris på det.

Min ønskeliste er ikke så lang, og der har selfølgelig sneget sig lidt børneting ind – man kan jo ikke lade være vel. Det der står højest på listen er en badekåbe, det kunne mit barselsliv godt bruge når nu jeg bruger en del tid derhjemme. Jeg tænker også mine genboer ville sætte pris på da jeg oftest går rundt i undertøj herhjemme og min efterfødselskrop ikke er en man gider kigge langt efter. De to fingerringe er jeg også virkelig forelskede i, jeg plejer ellers ikke at være til guld. Desværre så min søster ringen med den grønne sten (Fra Pernille Corydon) først, så for at være fair skal hun nok have lov at købe den… Men jeg ønsker mig den lidt alligevel (Sorry Emma).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor forsvinder tiden hen?