En anderledes nytårsaften

Ting der er på min to-do liste og har været det længe

Jeg har en to-do liste, bevares, den er nok mest mental – da den ikke står fysisk nogen steder (eller, det gør den så nu ), som er lidt lang efterhånden. Det var lige en lang sætning. Og den er sikkert ikke grammatisk korrekt, for jeg er dårlig til at skrive ´korrekt´ og for doven til at rette efter #sorrynotsorry.

  • Rengøre ovn. Det sker bare ikke.
  • Rydde op i mit skab. Kender i det når man ligge har ryddet op, også der går to dage og det ligner ´sig selv´ igen. Jeg burde leve lidt mere efter noget min far siger “hvis man holder orden skal man ikke rydde op”.
  • Rengøre køleskab. Det sker, men jeg synes ofte jeg er lidt for lang tid om at få det gjort.
  • Købe krukker eller ander opbevaring til mad som ikke skal stå i køleskabet. f.eks. løg, kartofler og rodfrugter. De ligger ligesom bare i deres pose i hjørnet af køkkenbordet, og det irriterer mig.
  • Sortere min søns tøj i hvad han kan passe og hvad han ikke kan passe. Han vokser jo sår hurtigt og jeg føler lige jeg har sorteret i det.
  • beslutte hvilke nipsting der skal blive og hvilke der skal ud. Jeg føler jeg har alt for mange ting som jeg rent faktisk ikke synes behøver være her. Ligepludselig er vindueskarmen bare fyldt op med alle mulige forskellige lysestager og vaser.
  • Rydde ud i kælderen og køre på grenbrugspladsen
  • Få sat spejl op i gangen og en ny hylde på badeværelset. Jeg fik et rigtig fint spejl i fødselsdagsgave (i September, ahem) som ikke er kommer så langt endnu.
  • Vande planter. Jeg er sgu ikke særlig god til at få vandet vores planter. Det er i det hele taget ret utroligt at de lever endnu. Selvom jeg synes de måske hænger lidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En anderledes nytårsaften