Tankemylder og drømme

Hvor forsvinder tiden hen?

skaermbillede-2017-12-13-kl-10-07-53
Lige for tiden føler jeg at jeg vil meget mere end jeg rent faktisk kan overskue og nå. Jeg føler tiden løber ud mellem mine fingre men jeg når ingen vegne. Når barnet er vågent har jeg 1000 ting jeg gerne vil lave, men som jeg ikke lige kan gøre imens han er vågen, fordi jeg jo gerne vil lege og være sammen med ham. Når han så sover, så orker jeg stort set ikke lave noget. Så sidder jeg bare og ser film eller kigger på min telefon.

Det hænger måske sammmen med at jeg ikke har sovet mere end 3 timer i træk her i 2017. Jeg sov enormt dårligt da jeg var gravid, både pga smerter men i særdeleshed fordi jeg skulle tisse HELE tiden, som i konstant. Også om natten. Det med natterenderiet er selvfølgelig ikke blevet bedre efter Isak er kommet til verden. Det er blevet mere kontrolleret og det tager ikke så lang tid at give ham mad om natten som det gjorde før, men jeg er jo stadig oppe 3 gange i løbet af en nat. Derfor er der efterhånden minus på overskudskontoen.

Her i Julen er der bare ekstra mange ting man skal nå, jeg tror kun vi har lavet aftensmad herhjemme 2 gange i december indtil videre, fordi vi render rundt til alt muligt. Måske vi (jeg) skulle være bedre til at sige nej. Og alligevel ikke, for det er ikke fordi jeg har problemer når vi er afsted, det er mere når jeg er herhjemme om dagen og skal nå alt muligt praktisk. Så kan jeg slet ikke få timerne til at række til andet end at give mad og skifte ble. Og jeg synes bare lejligheden flyder konstant. Alle vores ting ligger spredt udover det hele og jeg får spat af at ingenting har en plads. Jeg håber at jeg får min søvn tilbage i 2018 og måske bliver lidt bedre til at strukturere min tid så jeg kan få lavet de ting jeg gerne vil. Man har vel lov at håbe, hahah

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tankemylder og drømme