Stresslevels med baby

En anderledes nytårsaften

img_1446 fullsizerender

De seneste par år har jeg holdt nytår sammen med mine forældre og deres venner. Det lyder måske kedeligt, men det er det bestemt ikke. Det er hyggeligt. God mad og sjove mennesker. Nytårsaften er efter min mening en lille smule overvurderet. Man bliver altid lidt skuffet når man har sat forventningerne højt op. I år har vi jo en baby og tænke på også, så vi har rykket os væk fra den vilde nytårsfest hos mine forældre. Faktisk mest for deres skyld, jeg syntes ikke de skulle tage hensyn til os og baby, de skulle bare have det sjovt. Vi havde dog heller ikke lyst til at sidde herhjemme i lejligheden, så vi tog på et lille ophold.

Vi bookede to overnatninger på hotel. Vi har gået ture, spist slik, set film og bare hygget. Det var helt perfekt. Selve nytårs aften havde vi ikke så meget styr på, da vi bookede værelserne to dage før vi skulle afsted. Derfor var alle spisesteder også udsolgt. Vi besluttede at vi bare ville købe noget mad fra McDonalds også spise det i vores store seng på værelset i vores nattøj. Da vi så gik ud efter mad og snack til aftenen kl ca. 16.45 opdagede vi til vores store skræk at den McD der lå lige på den anden side af hotellet havde LUKKET! Vi kiggede på hinanden og sagde næsten i kor, hvad gør vi så? Der var ingen andre steder der var åbne og vi havde kun fået morgenmad. Jeg skyndte mig at google om der var en åben McD i nærheden. Det var der heldigvis, men den lukkede 17.30, og klokken var på det her tidspunkt ca. 17.10. Aldrig har vi gået så hurtigt med en barnevogn. Afsted med os og vi nåede det. 17.23 var vi på McD (stakkels medarbejdere, vi var langt fra de eneste der skulle have mad og de lukkede jo lige efter).

Så alt endte godt, vi nåede dronningens tale, så The Office og gik i seng kl 22.50. Sov nytåret ind, jeg vågnede dog 00.06 da jeg lige skal love for at der blev fyret af.

Men alt i alt, var det en enormt hyggelig nytårsaften. McD og nattøj kan sgu også noget. Godt nytår fra mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stresslevels med baby