Fucking almindelig

Fucking almindelig

Jeg er ligesom så mange andre. Jeg er faktisk virkelig ordinær. Der er intet synderligt specielt ved mig. Så hvorfor starte en blog?

Så mange tanker, ideer, meninger, drømme og alt muligt andet koger over i min hjerne. Jeg har brug for et sted at lukke det ud, for ærligt tror jeg min kæreste er ved at være lidt træt af at høre på mig. Jeg forestiller mig denne blog skal være lidt som en digital dagbog hvor jeg kan skrive lige hvad jeg vil om alt mellem himmel og jord.

Jeg får mange ideer i løbet ad en dag, og jeg kan desværre ikke udføre dem alle. Det har jeg hverken tid eller økonomi til. Der er bare så mange ting jeg gerne vil, gerne vil prøve, gerne vil udføre, gerne vil købe. Jeg håber bloggen her kan hjælpe mig med at få det ud af hovedet. For jeg er typen der gerne vil lave alting nu. Som i lige nu. Jeg hader at vente på ting og hvis jeg kunne ville jeg gøre alting med det samme. Desværre kræver de fleste ting her i verdenen lidt ventetid.

Nu prøver jeg det her blogging. Det kan også være at det i virkeligheden slet ikke er noget for mig, det vil tiden vise. Jeg springer ud i det.

Men altså. Velkommen til mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fucking almindelig