The good and the bad #2

Det smukkeste interiør fra ILVA

skaermbillede-2017-10-25-kl-18-49-18

Jeg var i ILVA i dag med min mor og søster fordi vi skulle kigge på et spisebord hjem til mine forældres hus. Det blev dog til lidt mere end bare kiggeri fra min mors side, haha. Jeg skulle ikke selv købe noget, men det var godt nok svært ikke at forelske sig i alle de lækre ting de har. Jeg kunne bruge mange, mange, mange tusinde kroner på møbler derinde, hold da op. Jeg har samlet en brøkdel af de fine ting her i collagen, og det er en virkelig lille brøkdel. Specielt den mørkeblå lænestol ville jeg virkelig gerne have stående i vores stue. Jeg glæder mig ustyrligt meget til den dag vi selv skal købe hus og jeg kan få lov at indrette lidt flere kvadratmeter, med et forhåbentligt større budget, hahaha.

xx Ida

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The good and the bad #2