Det smukkeste interiør fra ILVA

All about yellow

img_0829

img_0817

Jeg elsker gul. Denne her jakke er for nylig blevet en del af min garderobe, jeg kunne ikke stå for den – eller prisen. Jeg havde den på igår da jeg var på tur med min lille familie. I samme anledning fik jeg også bevæget mig ud i en ny omgang bloggerbilleder, der efter min mening, gik lidt bedre end de første.

I fredags var jeg til fødselsdag og var for første gang væk fra mit afkom i mere end halvanden time. Det var virkelig sjovt og jeg ville ønske at jeg kunne have blevet der længere, men det må blive næste gang. Jeg havde den fineste gule bluse på, og det er en af mine nye favorit bluser. Den har en fin detalje med flæser forneden og passede lige til lejligheden syntes jeg.

Håber i har haft en god weekend og får en dejlig søndag

xx Ida

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det smukkeste interiør fra ILVA